Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta med oss? Här annonserar vi ut lediga tjänster!

Alla ansökningar skickas till mattias@peckas.se. Bifoga CV separat, och skriv personligt brev direkt i e-postmeddelandet.

Peckas Naturodlingar har utvecklat ett unikt system för kretsloppsodling av tomater och regnbåge. Fiskarna ger näring till tomaterna som i sin tur renar vattnet som går tillbaka till fiskarna – allt tas med andra ord tillvara på ett naturligt sätt. Systemet har utvecklats under 20 år med goda resultat. Nu växlar Peckas Naturodlingar upp konceptet till ett fullskaleprojekt för att försörja en medveten marknad med premium tomater och regnbåge. Resultatet blir hållbar, klimatsmart och giftfri mat för framtiden. Peckas Naturodlingar är noterat på NGM Nordic SME under kortnamnet PEKA B.

 

Lediga tjänster just nu:

 

 1. Fiskhusansvarig

Vill du vara med och driva utvecklingen av hållbar livsmedelsproduktion? Vi på Peckas söker nu en fiskhuschef.

I rollen som fiskhuschef har du fullt ansvar för vår uppfödning av regnbågslax, från yngel till färdig produkt ute i handeln. Du ansvarar för medarbetarnas såväl som fiskarnas välmående och ser till alla rutiner, lagar och regler efterföljs på ett tillfredställande vis. För att passa hos oss på Peckas tror vi att du har ett stort intresse för hållbar utveckling och brinner för innovationer. Vi är ett relativt ungt företag som är under ständig utveckling och du bör således trivas med förändringar. Vi tror också att du tar mycket egna initiativ och ständigt optimerar arbetssätt och rutiner. Självklart skall du också tycka om djur och brinna för deras välmående.

Dina arbetsuppgifter består av:

  • Daglig skötsel av fisken

  • Planering av bemanning

  • Uppföljning av rutiner och dokumentation

  • Kontakt med myndigheter

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av djuruppfödning eller annan hantering av levande djur. Har du utbildning inom vattenbruk eller rent av jobbat på fiskodling tidigare är detta mycket meriterande.

Övriga kompetenser som är meriterande är:

  • Utbildning inom biologi, kemi eller miljö

  • Erfarenhet av ledarskap

  • Erfarenhet av kontakt med myndigheter

  • Erfarenhet av dokumentation och rapportering

 

2. Logistikansvarig

Vill du vara med och driva utvecklingen av livsmedelsproduktion? Vi på Peckas söker nu en logistikansvarig.

I rollen som logistikansvarig är det du som ser till att våra produkter når ut till handlare och restauranger över hela Sverige. Du planerar vilka rutter våra chaufförer ska köra och vilka som skall läggas ut på extern part, allt för att belasta miljön så lite som möjligt samtidigt som lönsamheten optimeras. Du har också nära kontakt med lageransvarig och våra säljare där du fungerar som spindeln i nätet.

Som logistikansvarig hos Peckas har du en central roll i företaget och kommer ha många bollar i luften. För att lyckas i denna roll bör du ha hög stresstålighet och en problemlösningsförmåga utöver det vanliga. Du kommer ständigt ställas inför komplexa problem som kräver snabba lösningar.

För att passa hos oss på Peckas tror vi att du har ett stort intresse för hållbar utveckling och brinner för innovationer. Vi är ett relativt ungt företag som är under ständig utveckling och du bör således trivas med förändringar.

Utbildning inom logistik eller erfarenhet av arbete inom området är meriterande men ses inte som ett krav. Kanske är du nyutbildad och söker ditt första jobb eller så har du erfarenhet från någon annan bransch där du tror att dina erfarenheter kan göra att du passar för tjänsten.